Siste nytt:
OPPSKRIFT: Fylte egg passer godt på en buffet eller koldtbord. Disse eggene passer godt som en fristende appetittvekker eller liten forrett.
OPPSKRIFT - En hyggelig trend er at mange både hjemme på kjøkkenet og i restaurant og storkjøkken nå fokuserer på mat og drikke laget på gamlemåten. Det finnes et utall spennende kakao-oppskrifter. Prøv oppskriften ‘Påskespesial’, eller eksperimenter selv med ingefær, fennikel og vanilje.

Bilde av varelager

Servicegrossistene AS

Alt du trenger 
- til avtalt tid og gode betingelser!

Servicegrossistene AS er en landsdekkende grossistkjede som består av 21 selvstendige grossister. Servicegrossistene er en fullsortimentsgrossist som leverer til storhusholdningsmarkedet.

Storhusholdningskunder befinner seg i følgende segmenter: offentlig sektor, horeca markedet, offshore, og servicehandel.

Har du behov for en grossist som også kan levere ferske grønnsaker, frukt, kjøtt eller liknende finnes det alltid en servicegrossist som kan møte ditt behov.

Vi samarbeider med hverandre for å samarbeide bedre med deg
Servicegrossistene eies av 21 selvstendige, lokalt forankrede grossister over hele landet. Servicegrossistene er en fullsortimentsgrossist til storhusholdningsmarkedet. Noen av bedriftene driver i tillegg skipshandelvirksomhet med leveranser til oljebransjen, skipsfarten og internasjonale kunder.
 
Servicegrossistenes medlemmer er selvstendige virksomheter som samarbeider på ulike områder for å gi deg effektive rutiner, stabil distribusjon og gode betingelser.
 
Hva gjør Servicegrossistene spesielle?
I motsetning til de store, sentralt eide grossistvirksomhetene, har Servicegrossistene dyp forankring i sitt lokalmiljø, enten de holder til i innlandet eller langs kysten. Grossistene har spesialkompetanse innen storhusholdning, men leverer også spesialprodukter til maritim sektor. Vi går langt for å utvikle fleksible, individuelle løsninger for våre kunder.
 
Hva kan vi gjøre for deg?
Servicegrossistene har kunder av enhver størrelse over hele landet, fra enmannsdrevne kiosker til store, offentlige virksomheter. Våre kunder finnes i servicehandel, hotell, restaurant, kantine, fastfood, offentlig/militær sektor og maritim sektor (offshore, supply, skipsfart). Enkelte bransjer opererer ikke med helligdager og åpningstider, og din lokale servicegrossist vil innrette sin virksomhet etter dette. 
 
Vi har et godt utbygd system for netthandel og oversiktlige fakturaer som forenkler regnskapsrutinene.