Siste nytt:
OPPSKRIFT: Lammefilet med rødbetebulgur. Rødbetene gir en sprek rødfarge til bulguren. Et litt annerledes tilbehør til lammefilet.
OPPSKRIFT: På Sund Folkehøyskole går det med 20 000 knekkebrød i året! Her får du oppskriften til suksessknekkebrødet.
OPPSKRIFT: Fylte egg passer godt på en buffet eller koldtbord. Disse eggene passer godt som en fristende appetittvekker eller liten forrett.
OPPSKRIFT: Blandaball er en type fiskemat som består av fisk, løk og potet, som er malt opp i en litt grov masse og formet til en ball. Hos Angus Gaupsets i Kristiansund lager Bjørge Løvik den lokale varianten av blandaball. Her får du oppskriften til den populære retten:
OPPSKRIFT - En hyggelig trend er at mange både hjemme på kjøkkenet og i restaurant og storkjøkken nå fokuserer på mat og drikke laget på gamlemåten. Det finnes et utall spennende kakao-oppskrifter. Prøv oppskriften ‘Påskespesial’, eller eksperimenter selv med ingefær, fennikel og vanilje.

INFORMASJONSBLAD FRA VÅRT SERVICEKONTOR
Servicegrossistene A/S i på Lysaker sender ut 6 informasjonsblad hvert år. Disse informasjonsbladene informere om produkter og nyheter, kunder, om medlemmene i kjeden.

LOKALE KAMPANJER
Ut over våre sentrale kampanjer vil det også gjennom året bli sendt ut lokale kampanjer. Informasjon om dette blir sendt ut bl.a. sammen med våre faktura.


TILBUD OM KUNDETREFF
Årlig arrangerer TP-Engros AS kundesamlinger i samarbeide med våre underleverandørene. Nærmere informasjon om dette vil bli fortløpende gitt gjennom året.