Siste nytt:
OPPSKRIFT: Fylte egg passer godt på en buffet eller koldtbord. Disse eggene passer godt som en fristende appetittvekker eller liten forrett.
OPPSKRIFT - En hyggelig trend er at mange både hjemme på kjøkkenet og i restaurant og storkjøkken nå fokuserer på mat og drikke laget på gamlemåten. Det finnes et utall spennende kakao-oppskrifter. Prøv oppskriften ‘Påskespesial’, eller eksperimenter selv med ingefær, fennikel og vanilje.

Kontaktinformasjon:

Telefon:
815 30 038
Faks: 71 56 57 21
Vakttelefon: 915 75 383
E-post: firmapost-tp@sgmore.no
Besøksadresse: Haukvikenga 4, 6517 Kristiansund N


FORRETNINGSIDE:
TP-Engros A/S forretningside er å dekke behovet for lønnsom totalleveranse av tørr-, kjøle- og frysevarer til service- og serveringsbedrifter og bedrifter generelt.


FULLSORTIMENTSGROSSIST:
TP-Engros A/S er en fullsortimentsgrossist med et sortiment på over 4000 produkter. Produktspekteret er i hovedsak innenfor varegruppene nærings- og nytelsesmidler, toalett- og håndtørkepapir og rengjøringsmidler og rekvisita. Eksempel på produkter er fersk frukt og grønnsaker, Coca-Cola produkter, meieriprodukter, alkoholholdige drikker i samarbeide med Hansa Borg Bryggerier, fersk fisk og kjøtt, egg- og fjærefe m.m.


VÅRE KUNDER:
Ca. 50 % av vår omsetning er til kunder i sjørelatert virksomhet. I hovedsak er dette til rigger og båter relatert til oljevirksomheten i og utenfor Kristiansund. Øvrige del av omsetningen er til våre landkunder i offentlig og privat sektor. Eksempel på kunder i dette markedet er offentlige institusjoner, restauranter, kiosker, bedriftskantiner, spesialforretninger m.m.


VÅRE ANSATTE:
19 medarbeidere har sitt virke ved TP-Engros A/S. Nærmere informasjon om våre medarbeidere finner du ved å klikke på "ansatte".


FORRETNINGSSTED:
TP-Engros A/S flyttet inn i nytt kontor-og lagerbygg i desember 1999 og utvidet i 2007 bl.a. med nytt OLF-område med den hensikt å i vareta en sikker forsyningkjede. Ytterlige kontor- og frys/kjølekapasitet ble ferdigstilt våren 2010. Nærmeste nabo er basen for oljeaktiviteter i Kristiansund og kun 5 minutter med bil fra Kverberget flyplass.


KVALITETSSIKRING:
TP-Engros A/S har innført kvalitetssikring i henhold til ISO 9001


SERVICEGROSSISTENE A/S:
TP-Engros A/S er medlem i den frivillige grossistkjeden Servicegrossistene A/S, som i dag består av 22 selvstendige grossister. Nærmere informasjon om kjeden finner du på web-side: http://www.servicegrossistene.no


SYSTEMKJØP AS:
TP-Engros A/S er nordvestlandets vareleverandør til den frivillige detaljistkjeden Systemkjøp AS, som i dag består av av nærmere 2000 medlemmer. Nærmere informasjon om detaljistkjeden finner du ved å klikke på "SYSTEMKJØP".