Siste nytt:
OPPSKRIFT: Fylte egg passer godt på en buffet eller koldtbord. Disse eggene passer godt som en fristende appetittvekker eller liten forrett.
OPPSKRIFT - En hyggelig trend er at mange både hjemme på kjøkkenet og i restaurant og storkjøkken nå fokuserer på mat og drikke laget på gamlemåten. Det finnes et utall spennende kakao-oppskrifter. Prøv oppskriften ‘Påskespesial’, eller eksperimenter selv med ingefær, fennikel og vanilje.

GROSSISTVIRKSOMHET I 120 ÅR:
TP-Engros A/S er i dag en av de eldste selskaper som har vært i kontinuerlig drift i Kristiansund. TP-Engros A/S ble omregistrert til aksjeselskap i 1. januar 1987 og er den direkte fortsettelsen av Torstein Pedersen Engros, som ble etablert den 23. august 1893. Fra starten av og fram til 1931 omfattet firmaets vareutvalg også manufaktur og trelast ved siden av dagens produktspekter. I tiden fra 1916 til 1931 var det Marie Pedersen som satt i sjefsstolen. Kvinner som ledere i forretningslivet var heller uvanlig i de tider. Bedriften skiftet ny hovedeier primo 2007 hvor Einar Monge i dag eier 100 % av aksjene. Nærmere informasjon om DAGENS medarbeidere finner du ved å klikke på "ansatte".


KAFFEBRENNERI:
I Vågen i Kristiansund finnes et komplett og nyrestaurert kaffebrenneri med historisk "sus". Kaffebrenneriet ble gitt av TP-Engros A/S til Nordmøre Museum på midten av 1990-tallet og blir satt i drift igjen i mindre skala i år 2000. Kaffebrenneriet har vært en vital del av vår virksomhet gjennom mange, mange år. Vårt kaffemerke "VARDE" ble solgt av TP-Engros A/S over hele Møre og sørlige deler av Trøndelag fram til midten av 1970-tallet.